Futbol i estratègia en temps real contra els teus amics
Joc oficial de F.C. Barcelona ©
Aplicació gratuita!


APRÉN A JUGAR A STARSCUP AMB AQUEST VIDEOTUTORIAL!
JUGA AL FUTBOL EN TEMPS REAL

El futbol és viure cada minut com si fos l’últim i lluitar fins al final per aconseguir la victòria. Així és FC Barcelona Starscup! La competició de futbol més real, directa i en temps real contra usuaris de tot el món.

Si creus que en saps de futbol, aquesta és la teva oportunitat de demostrar-ho, perquè aquesta competició simula un autèntic partit, amb jugadors reals, on les teves decisions influeixen a l’instant durant el partit: passar, driblar, tallar la pilota, xutar... Tot allò que pots fer en un camp de futbol real! És ràpid, senzill i divertidíssim!

Configura l’equip ideal del teu club preferit amb les cartes i fitxes que el sistema et donarà. Després competeix, guanya i podràs continuar millorant el teu equip amb nous sobres i lots que trobaràs a la Botiga. I si segueixes aquests petits consells arribaràs molt lluny:

  • Aprofita els teus millors jugadors. Col•loca el teu millor davanter en una bona posició i tindràs més possibilitats de marcar gol.
  • Escull entre tots els jugadors que tinguis, ja siguin adquirits en sobres o per cartes soltes al Mercat.
  • Pensa ràpid. Les teves habilitats d’entrenador marcaran la diferència en un partit. Decideix en poc temps i sorprèn el teu rival.
  • Busca diferents tipus de sales per entrenar, participar en batalles o jugar competicions especials amb regles úniques (sense energia, sense cartes, torns ràpids o lents, etc.).

No cal que siguis un expert en futbol per jugar a FC Barcelona Starscup, perquè simula un partit de futbol real de forma senzilla i pots aprendre a jugar molt ràpid. Encara que a poc a poc serà més difícil guanyar els teus rivals, perquè ells també aprendran a jugar-hi… A més, pots guanyar PREMIS EXCLUSIUS. Descarrega-te’l ja!

Visca el Barça!

CONTACTA SI NECESSITES AJUDA. GRÀCIES!
created by